23 січня 2016

20:13
Новий лідер партії УКРОП Денис Борисенко був помічником депутата Верховної Ради 7 скликання Олега Царьова.
20:01
Він не дозволить допустити «замороження» конфлікту на землях окупованого Донбасу. Мова йде про президента Петра Порошенка, який заявив про це сьогодні, 23 січня 2016 року.
19:20
Одним з величезних ризиків для економічної сфери української держави є призупинення реформ. Це, певні експерти, зруйнує і без того слабку фінансову стабільність, яку досягнено було у 2015 році.
18:21
У Парижі стартував фестиваль документального кіно про Україну. Всі фільми охоплюють два останні століття української історії.
17:57
Власниця мережі магазинів Symbol Ольга Федорова повідомила журналістові Ігорю Піддубному, що слідчі дії силовиків навколо бутиків мережі - результат наїзду від колишнього народного депутата від «Батьківщини» Віталія Данилова.
15:02
На території окупованого Донбасу міцно утвердилася взаємна недовіра між російським військовим керівництвом та місцевим польовим командуванням.
14:02
Відповідні висновки були зроблені в Національній поліції в результаті переатестації.
12:57
Згідно з офіційною інформацією МВС, протягом минулої доби в країні було зафіксовано 848 випадків ДТП.
12:24
Ситуація в зоні АТО знову напружена. Всупереч всім домовленостям проросійські бойовики знову вдаються до збройних провокацій.
11:45
Представники аналітичного центру CEDOS розповіли, як вони збирають інформацію та перевіряють скарги від викладачів та студентів, що надходять на портал Profrights.org.