6 січня 2016

20:28
Окупанти спробували зітерти пам'ять про видатну людину, чия доля пов’язана з Донецьком. Він тут навчався – і меморіальна дошка сюди неодмінно має повернутися.
19:12
Сьогодні ми відзначаємо Святий вечір (Святвечір)! Перед Різдвом треба прибрати у будинку і приготувати 12 пісних страв. Зверни увагу, що вечеря у Святий вечір безалкогольна і пісна. 6 січня пити не можна! Різдво відзначають 7 січня.
18:09
Мова йде про 524-мікрорайон. Саме його жителі на Святий вечір запалили свічки. Чому? Нема електрики.
16:54
У Покровському сквері триває Різдвяний ярмарок. Городяни протягом трьох днів зможуть її відвідати.
15:14
Інцидент за участю трамвая №27 стався на трамвайній зупинці поблизу перехрестя вул. Героїв Праці та пр. Тракторобудівельників.
14:56
Він зґвалтував рідну племінницю, побив та погрожував ножем. Мова йде про історію, що трапилася у новорічну ніч у Вовчанському районі. Сьогодні горе-дядька арештували.
12:33
6 січня розпочинається Святий Вечір. У зв’язку з цим в церквах Харкова пройдуть всеношні служби, а опівночі відбудуться божественні літургії.
12:20
Поблизу Харкова потяг збив чоловіка, який сидів на рейках. Це сталося на ділянці між Мерефою та Покотилівкою.
12:27
В інформаційно-виставковому центрі «Бузок» відкрилася експозиція авторських іграшок під назвою «Сезон ляльок».
11:48
Цілий ляльковий театр, який харківські діти з вадами здоров’я зробили власноруч, вирушав на Різдво до малечі садочка «Івушка», що на Донбасі. Ці ляльки, впевнені педагоги, - це добра арт-терапія для дітлахів, які пережили стреси, що пов’язані з війною.