21 січня 2016

19:36
У Кишиневі другий день проходять масові акції протесту. З регіонів на допомогу столичним активістам їдуть групи підтримки.
18:19
Сьогодні вранці «Дніпрообленерго» знайшла у будівлі Дніпропетровського обласного апеляційного суду високочастотний прилад, який може впливати на пристрої обліку електроенергії.
17:44
Мова йде про суддю. Його зловили «на гарячому» у власному офісі під час отримання першої частини хабара.
15:52
Волонтерська організація «Південний пост» згуртувала близько 50 небайдужих людей, для яких головне завдання, - допомагати ближньому.
16:23
Кабміном була ухвалена низка постанов, завдяки яким він має намір вирішити питання щодо харчування дітей в навчальних закладах.
14:48
У лісах та лісосмугах віддалених районах Харківщини знищують дерева, яким налічується близько 100 років.
12:29
Сили АТО відбили атаку терористів, які за допомогою кулеметів і АГС-17 хотіли впритул підійти до позицій українських вояків.
12:14
Нещодавно в Харківському кризовому інфоцентрі пройшла презентація проекту під назвою «Підтримка громади зсередини».
11:59
Відповідний план вимкнення світла на лютий встановили у «Харківобленерго». Причина – будуть проводити капремонт повітряних ліній електромереж. Це не віялові відключення.
11:09
Рятувальники вночі гасили вогонь у харківській підземці. Мова йде про станцію метро «Пушкінська». Там за легендою була пожежа – згідно з нею відбулися навчання оперативних служб.