28 січня 2016

17:33
"Я не вірю, що спроба проведення обшуку була випадковою, я не вірю, що старший слідчий податкової міліції, який писав клопотання до суду щодо отримання дозволу на обшук, не розумів, що він просить провести його на третьому поверсі. При чому не вказуючи приміщення юридичної особи, де цей обшук має проходити".
17:18
Засідання у справі теракту біля Палацу спорту сьогодні, 28 січня, не відбулося у Харкові.
16:30
Йдеться про незаконне нарахування премій на суму більше 7 тисяч гривень.
15:34
Під час прес-конференції, присвяченій проекту «Родинне коло», була порушена проблема байдужості держави до сімей загиблих.
15:16
Індійські партнери співпрацюють із чималою кількістю харківських промислових підприємств таких, як «Електроважмаш», «ФЕД» та інш. Крім того, у вищих навчальних закладах Харківщини навчається близько двох тисяч індійських студентів, які переважно опановують медичні та IТ- спеціальності. Усе це співробітництво слід продовжувати і надалі.
14:17
Мова йде про інкасаторську автівку, яка перекрила рух трамваїв на Холодній горі.
13:55
Інцидент за участю трьох авто стався на Олексіївці (проспект Людвіга Свободи). Аварія відбулася навпроти супермаркету «Клас».
13:30
Мова іде про інцидент на вулиці Маяковського у Харкові. Там "Toyota" перекрила рух трамваїв.
13:03
За минулу добу рятувальники отримали 11 викликів, які пов’язані були з тим, що автівки застрягли в снігу або на ділянках дороги з ожеледицею.
12:02
Робота в ОДА - це прекрасний старт для професійної або політичної діяльності.