4 лютого 2016

20:58
В Харкові невдовзі має стартувати пілотний проект під назвою «Пасіонарії», який являтиме собою низку телевізійних програм, присвячених в першу чергу учасникам волонтерського руху.
19:16
Він разом з іншими медиками бригади «швидкої» віддавав усе життя роботі.
18:26
Їй було 11 років, вона переходила шлях на неврегульованому пішохідному переході та потрапила під авто. Йдеться про дівчину, яка сьогодні загинула на дорозі.
15:52
У Харкові на проспекті Героїв Сталінграда ледь не сталася трагедія. Там збили на шляху дитину.
16:33
3G йде Україною упевненим кроком, до швидкісного інтернету підключається все більше користувачів. Щоб скористатися перевагами 3G, зовсім не обов'язково витрачати багато грошей. Ми підкажемо, як можна заощадити і на гаджеті, і на тарифі.
16:04
Наразі тривають реформи у правоохоронній сфері. Проте, незважаючи на всі зміни, які в ній відбуваються, вона продовжує працювати за старими схемами, коли в пріоритет поставлений певний план, який мусить бути виконаний. Про об’єктивність судових вироків у цій ситуації годі говорити. Через це в Україні виправдальні вироки стали скоріш винятком із загального правила.
15:36
Мова йде про Центр соціально-психологічної адаптації дітлахів у Вільховатці. Його не закриватимуть, як хотіли раніше.
14:43
У Пісочині виникла проблема, у тамтешніх двох навчальних закладах не вистачає місць для учнів.
14:04
Мова йде про заходи 5-го конкурсу міні-проектів «Разом у майбутнє». Сьогодні під час сесії обласної ради на це виділили 26 млн гривень.