11 лютого 2016

18:02
Мова йде про гибель 52 людей. Це мексиканські ув’язнені.
18:25
Угода Україна – ЕС буде поганою подією для України, поганою для європейських країн, поганою для Нідерландів, - про це повідомив Гаррі ван Боммель.
19:06
Сьогодні в Харкові пройшла прес-конференція за участі лідера гурту «Тартак» Сашка Положинського, який розповів про основну концепцію та ідеї альбому «ВВчність»
18:37
Ось вже два тижні в Харкові триває тестування 3G інтернету від національного мобільного оператора «Київстар». Зовсім скоро усі абоненти зможуть випробувати на собі переваги швидкісного інтернету. Сьогодні ми поговоримо про те, які програми зможуть зробити життя жителя міста простіше.
17:31
У Дніпропетровській області, як і в усіх інших регіонах країни, демонтують пам’ятки на комуністичну тематику. Таким є відповідний закон. У регіоні зняли 116 відповідних пам’ятників та змінили назви близько 2 тис. вулиць.
17:49
Йдеться про операцію «Нічне місто». За ніч копи затримали 49 людей, які порушили комендантську годину.
16:55
Справу стосовно конфлікту між знімальною групою «Харьковских известий» та активістами кваліфікували як перешкоджання професійній діяльності журналістів (Стаття 171 ККУкраїни).
15:54
Пригода сталася тоді, коли поліцейський зробив жінці зауваження. У результаті жінка збила його своєю автівкою, тепер постраждалий коп перебуває з травмами ніг у лікарні.
16:03
Сьогодні під час своєї прес-конференції громадський активіст Дмитро Олійник розповів про недавній напад на себе та свого приятеля.
13:32
Наразі з’явилися нові деталі гибелі пенсіонерки на трамвайній колії. Мова йде про інцидент на Новожановому.