12 травня 2016

22:09
У Харкові триває проект «Від першої особи: Пам’ять. Голос. Діалог», в межах якого проходять відкриті лекції на культурну, історичну та соціальну тематику.
21:24
У Харкові відбувся круглий стіл, під час якого експерти організації Institute Respublica / Інститут "Республіка" продемонстрували проміжні результати очищення влади в Харкові.
20:23
Сьогодні в ХОДА під головуванням віце-губернатора Михайла Черняка відбулося засідання комісії з декомунізації топонімічних об'єктів міста Харкова та області.
19:46
У цьому році пожежники створили профспілку задля захисту власних прав. Проте їх керівництво всяко перешкоджає діяльності цієї організації.
17:28
Результати міжнародних тестів TOEFL та IELTS визнаються протягом двох років, а GMAT – п’ять років, тому у Міносвіти не бачать нічого страшного у тривалішій дії сертифікату ЗНО.
16:31
Другий чемпіонат міста Харкова зі скелелазіння відбудеться 13-14 травня на скеледромі на пр. Маршала Жукова.
17:04
Відремонтований корпус дозволить комфортно розмістити близько півсотні людей.
16:48
У Харкові представили Почесного Консула Республіки Франція. Обов’язки взяв на себе харківський бізнесмен і волонтер Сергій Політучий.
16:24
У програмі візиту заплановані відвідування газових свердловин в Балаклійському районі, а також відвідування ГПУ «Шебелинкагазвидобування».
16:13
Відбулася Всеукраїнська селекторна нарада. Учасники обговорили низку питань, зокрема, стан транспортних магістралей.