25 травня 2016

00:35
Дмитро Ярош розповів, що зараз тривають перемовини з іншими політичними силами стосовно створення Української добровольчої армії.
17:14
Експерти обговорили, що таке територіальна оборона, як формувати структуру в кожному районі, і продовжувати активне розгортання загонів.
15:27
Народна депутатка з фракції «Самопоміч» Олена Бабак вважає економічно необґрунтованим підвищення тарифів і пропонує заморозити подорожчання.
14:56
Україна з нетерпінням чекала повернення Савченко. В аеропорту «Бориспіль» зібрались десятки журналістів в очікуванні президентського літака, яким, імовірно, Надія Савченко летить із Ростова-на-Дону.
14:28
Суд над Мереф’янським міським головою в черговий раз перенесено через «госпіталізацію обвинуваченого». Депутати місцевої ради вирушили з'ясовувати, яка хвороба раптово вразила Веніаміна Сітова
13:46
Сьогодні у Харкові був презентований національний рух «ДІЯ», який, за задумом його лідерів, має об’єднати українців.
14:03
Одним із завдань Антикорупційного форуму було показати владі, що український народ сьогодні «не розгублений і може дуже швидко досягти своєї мети».
00:54
У Харкові очікується ясна погода, у другій половині дня небо затягнеться хмарами, щоб ввечері знову очиститися. Без опадів.