24 травня 2016

03:46
Як можна зібрати чотири харківські театри на одній сцені, знають організатори театральних читань.
20:04
Харківські мотоциклісти протестують проти рішення сесії міськради про заборону руху мотоциклів на деяких вулицях міста.
19:54
Соратник Михайла Саакашвілі, екс-заступник генпрокурора України Давид Сакварелідзе відкрив візитом до Харкова кампанію нового політичного проекту, які зараз "проходить реєстрацію".
17:00
У Харкові відбудетеся форум «Імпульс змін», який має надихнути молодь до активної участі в соціальному та політичному житті країни.
16:46
Харків’яни мають шанс нарешті почати «саджати» корупціонерів - розповіли активісти Дмитро Дробот та Євген Лісічкин.
13:38
Колишній заступник генерального прокурора України Сакварелідзе оголосив, що невдовзі буде створена нова політична сила, що просуватиме реформи в країні.
12:58
Поціновувачі екологічно чистого транспорту та здорового способу життя розробили Велоконцепцію Харкова, а профільні департаменти намагаються перетворити її на чергову формальність.
12:11
Питання шкільного фінансування, ефективного управління в сфері освіти, розподіл бюджетних і спонсорських коштів, можливості контролю батьками навчального процесу обговорювали у Харкові на конференції «Муніципальна школа: майно громади і навчальний процес».
11:08
До Харківського військового шпиталю протягом минулої доби доставили 27 бійців АТО
00:23
Чисте небо вдень у Харкові зникне за хмарами, але ввечері погода знову проясниться. Вночі та вранці опадів не очікується. Удень йтиме дощ із грозою, проте ближче до вечора він закінчиться.