22 вересня 2016

20:15
Про це повідомив під час інтерв'ю «Справжнiй Вартi» керівник вашингтноського офісу Шай Франклін.
22:47
Шестеро жителів Вовчанського району Харківської області померли в результаті вживання алкогольних напоїв сумнівного походження.
21:52
Сьогодні в Харкові стартували щорічні Тижні Німеччини, в якому візьме участь понад 50 державних та недержавних установ, вишів, культурних центрів та комерційних компаній.
22:04
22 вересня в.о. голови ХОДА Юлія Світлична провела переговори з представниками керівництва провінції Хейлунцзян Китайської Народної Республіки, які прибули в Харків для участі в Міжнародному економічному форумі «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи!»
20:58
Таке твердження пролунало під час прес-конференції, присвяченої нещодавньому обшуку адвокатського об’єднання «Соратник», що проходило з низкою порушень.
20:45
В'єтнам зацікавлений у співпраці з Харківською областю.
19:39
Керівник області Юлія Світлична та Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Словенія в Україні Наташа Прах 22 вересня обговорили перспективні напрямки міжнародної співпраці.
19:56
Про це йшла мова під час зустрічі керівника ХОДА Юлії Світличної з Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Албанія в Україні пані Шпресою Куретою.
19:28
22 вересня відбулася зустріч в.о. голови ХОДА Юлії Світличної з Надзвичайним і Повноважним Послом Федеративної Республіки Бразилія в Україні Освалдо Біато.
19:30
У ніч з 19 на 20 вересня був вчинений протиправний обшук адвокатського об’єднання «Соратник». Адвокати наголошують на протизаконності даних дій.