8 листопада 2016

23:28
Південна залізниця знову зробила так, як зручно їй, а не пасажирам, і внесла зміни у рух приміських поїздів на ділянці Люботин – Смородине – Суми.
21:53
У жовтні 2016 року інфляція в Україні прискорилася до 2,8%. Питому вагу зростання інфляції спричинили комунальники.
19:25
Нещодавно до Харкова завітав мандрівний фестиваль Docudays UA , присвячений правам людини. Юрій Чумак, співорганізатор фестивалю в Харківській області, розповів, що він може дати своїм глядачам і чим цьогорічні заходи відрізняються від попередніх.
17:45
18 листопада в Києві розпочнеться перший чемпіонат України з хокею із шайбою серед жіночих команд. Без Харкова не обійдеться.
17:34
8 листопада детективи Національного антикорупційного бюро України під процесуальним керівництвом прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури затримали екс-заступника директора зі стратегії та маркетингу державного підприємства «Завод «Електроважмаш».
16:49
Кабінет міністрів України встановив вартість оформлення закордонного паспорта за 20 робочих днів – 253 грн, за три робочі дні – 506 грн.
16:43
Харківський велоспортсмен Андрій Винокуров знову піднявся на п'єдестал Кубка світу.
16:14
Віднині в Україні заборонено використання електронних грошей платіжних систем Webmoney, «Яндекс.Гроші», QIWI Wallet і Wallet one.
16:20
Закон, який зобов'язує радіостанції транслювати в ефірі не менше 35% україномовних творів, набув чинности 8 листопада.
16:33
Про це заявили активісти ГО «Міські реформи», які мають низку претензій стосовно конкурсу по реконструкції площі Свободи, оголошеного міською радою. За їх словами, він має низку порушень норм чинного законодавства.