3 червня 2019

18:13
Чимало нарікань викликають численні побиття та жахливі умови утримання в місцях позбавлення волі.
17:24
Головою ХОДА було доручено обласній прокуратурі провести перевірку фактів захоронення відходів буріння на стихійних сміттєзвалищах.
16:57
22 травня по 2 червня у Румунії відбувся чемпіонат з боксу.
15:20
У п'ятницю, 7 червня в Будинку Алчевських, архітектор, мистецтвознавець, автор оригінальних екскурсій по Харкову Максим Розенфельд виступить у супроводі Молодіжного академічного симфонічного оркестру «Слобожанський". У концертній програмі «Дунаєвський. Пісня про веселий вітер» улюблений гід харків'ян розповість про життя і творчість композитора Ісаака Дунаєвського, а Молодіжний оркестр, під керівництвом диригента Юрія Яковенко, зіграє його твори. За словами організаторів, цю концертну програму, МАСО «Слобожанський» повторює на прохання глядачів ось уже третій рік поспіль.
13:30
Міжнародний аеропорт «Харків», входить до групи DCH українського бізнесмена Олександра Ярославського, в рамках розвитку мережі внутрішніх і міжнародних регулярних авіасполучень відправив перші регулярні рейси на лінії Харків-Одеса і Харків-Ріміні (Італія). Інавгураційні вильоти на двох нових маршрутах відбулися 2 червня.
13:07
На підприємстві з переробки газового конденсату та нафти було ліквідоване загоряння.
12:43
Відповідне попередження актуальне для багатьох регіонів України.
11:52
На перехресті вулиць Наталії Ужвій і Леся Сердюка обмежать транспортний рух.
10:16
Волонтери, які допомагають військовим, розповіли про їх поточні потреби.
09:04
У частині будинків Харкова 3 червня тимчасово припинено водопостачання.