12 червня 2019

18:20
Компанія-оператор Міжнародного аеропорту «Харків» «Нью Системс АМ», що входить до групи DCH Олександра Ярославського, перша в Україні отримала безстроковий сертифікат відповідності аеродрому найвищим стандартам, які встановлені для аеропортів Європейського Союзу Регламентом Єврокомісії щодо забезпечення безпеки польотів та якості обслуговування.
18:26
Урочисте нагородження кращих спортивних закладів регіону відбулось 12 червня під час колегії Управління у справах молоді та спорту ХОДА за участю заступника голови ХОДА Анатолія Бабічева.
18:13
Група DCH Олександра Ярославського, яка в 2012 році була генеральним інвестором і координатором підготовки Харкова до прийому європейської футбольної першості UEFA.EURO2012, офіційно оголосила про створення в місті музею доленосного для регіону турніру.
17:04
За фактом отруєння бджіл в Харківській області відкрили кримінальне провадження.
16:59
14 червня в Харківській школі архітектури (ХША; Конторська, 5) о 17:00 відкриється виставка Open/Work, завдання якої – розповісти про сучасні підходи до архітектурної освіти, в умовах «глибокої кризи міських просторів і інфраструктури».
15:26
Про основні заходи повідомив директор Департаменту ЖКГ та розвитку інфраструктури ХОДА Сергій Магдисюк.
11:06
Семен Новіков переміг на змаганнях з греко-римської боротьби.
13:25
Зараз Вадим Макарюк, оператор «Вістей», який був жорстоко побитий 7 червня під час сутичок на ринку Барабашова, знаходиться в сьомій міській клінічній лікарні.
10:47
Харківськими слідчими оголошена підозра особі, яка була причетна до побиття оператора
10:23
Волонтери, які допомагають військовим, розповіли про поточні потреби.