7 червня 2019

20:55
7 червня представники партій «Опозиційний блок», «Відродження», «Партія мира та розвитку» «Довіряй ділам» та «Наші» заявили про своє об’єднання для участі на парламентських виборах.
20:13
Прем‘єр-міністр Володимир Гройсман веде на вибори до Верховної Ради партію «Українська стратегія Гройсмана», до нього приєднається частина депутатів «Народного фронту» та міністрів.
20:03
Генеральний прокурор Юрій Луценко заявив заявив, що зареєстрував 3 кримінальні справи про державну зраду, підготовку до фінансування терористів і підготовку до перешкоджання українській армії.
19:01
Всі стартапи були створені студентами на базі Харківського політехнічного інституту.
16:57
Про це очільник Харківської області сказала під час робочої поїздки до Дергачівського району, під час якої відвідала гімназію у Солоницівці, що зараз перебуває у стані ремонту.
15:32
Розширення маршрутної мережі міжнародних і внутрішніх сполучень дозволили Міжнародному аеропорту «Харків», який входить до групи DCH українського бізнесмена Ярославського, на третину збільшити обсяги пасажиропотоку за підсумками п'яти місяців 2019 року в порівнянні з аналогічним періодом минулого року.
10:33
Правоохоронці вилучили боєприпаси у місцевого мешканця.
11:29
Минулого тижня на кір захворіли 156 жителів Харківської області, з яких 117 – жителі обласного центру.
13:38
У рамках робочої поїздки в Дергачівський район керівниця Харківської області ознайомилась з ходом ремонтних робіт у поліклініці селища Солоницівка.
10:10
Інформація про замінування школи Люботина надійшла до правоохоронних органів 6 червня близько 19:00.