Харківська філармонія судитиметься з одеською

Неділя, 21 серпня 2016, 10:53
Про це під час інтерв’ю «Справжній Варті» розповів Юрій Янко. Мова йде про порушення авторських прав.
Харківська філармонія судитиметься з одеською

«Наші програми вже почали копіювати. Програму для майбутніх мам. А у мене, між іншим, є авторські права. Я скоро цим займуся. У нас хороша юридична служба, тому що треба жити за законами цивілізованого світу, а не просто здирати назву і навіть теми, і навіть афіші копіювати. Як ви думаєте, де у нас копії найкраще робляться? В Одесі. Зараз ми будемо розбиратися з ними, з Одеської філармонією», — розказав директор філармонії.

В Харкові проект стартував у січні 2010 року. «Програма концертів «Ефект Моцарта» складена з урахуванням результатів, проведених раніше зарубіжних досліджень в галузі музичного мистецтва, медицини та перинатальної психології — про роль класичної музики в створенні гармонійного емоційного і фізичного стану вагітної жінки та внутрішньоутробного періоду дитини. Поетичний текст, який використовується в програмі, передбачає емоційний настрій на співзвучний йому музичний твір і включає використання метроритмічного позитивного впливу поезії на слухачів», — йдеться в анотації на сайті харківського закладу.

В програмі Одеської філармонії, судячи з афіш, програма «Ефект Моцарта» з’явилася наприкінці жовтня 2010 року.

Зазначимо, що авторські права було встановлено у липні 2011 року (Свідоцтво про реєстрацію авторського права № 39140 на сценарій лекцій-концертів, від 14.07.2011, МОН України, Державний Департамент інтелектуальної власності (Ю.В. Янко, І.П. Пасічник, І.В. Вохмяніна), Свідоцтво про реєстрацію авторського права № 39069 на текст лекцій із циклу «Виховання усвідомленого батьківства (прегравідарна підготовка) від 07.07.2011, МОН України, Державний Департамент інтелектуальної власності (І.П. Пасічник).

Нагадаємо, під час візиту Петра Порошенка у Харків 19 серпня відбулося відкриття першої черги філармонії та станції метро «Перемога».

Повне інтерв’ю з директором Харківської обласної філармонії читайте у рубриці «Справжня Розмова» 22 серпня. З Юрієм Янко спілкувалася редактор сайту «Справжня Варта» Ганна Старкова. В авторській рубриці шеф-редактора Медіагрупи «Дозоры» («Восточный Дозор», «Южный Курьер», «Справжня Варта» etc) Ростислава Касьяненка «Справжня Розмова» начальник Облавтодору Євген Зражевець розказав про про те, як став шляховиком, про розвал своєї служби командою Добкіна, патріотизм в бізнесі, харківський БАМ і відносини з Райніним, ДАІ, кар'єри та вбивць автодоріг, Дорожний фонд та співфінансування доріг, начальник ГУ ДФС Харківської області Микола Рибаков — про те, скільки збирає податків, одеській менталітет, дітей та дружину, детінізацію зарплат, оподаткуванням аграріїв, охоронний та IT-бізнес та сервісну службу «з людським обличчям», директор Департаменту у справах молоді та спорту ХОДА Віталій Кириленко — про спортивні досягнення, розвиток інфраструктури, олімпійські надії та збірну, а гендиректор «Турбоатому» Віктор Суботін — про обсяги реалізації та прибуток, корпоративний конфлікт та переорієнтацію з російського на інші ринки.

comments powered by HyperComments