Юлія Світлична підбила підсумки візиту Володимира Гройсмана у Харків

Четвер, 17 травня 2018, 19:45
17 травня у Харкові відбулася колегія Міністерства соціальної політики під головуванням Прем'єр-міністра Володимира Гройсмана.
Юлія Світлична підбила підсумки візиту Володимира Гройсмана у Харків

На засіданні мова йшла про соціальне забезпечення населення України, про запуск регіональних соціальних проектів та програм. Прем’єр, зокрема, звернув увагу на те, що в Харківській області успішно реалізуються проекти в економічній, інфраструктурній та соціальній галузях.

«Багато спілкуючись з людьми, бачимо, що майже дві третини питань стосуються соціальної підтримки. Саме це сьогодні обговорювали, прийняли багато рішень. Необхідно поліпшувати соціальні умови як життя, так і праці людей, – написала голова ХОДА Юлія Світлична у Фейсбуці. – Окремо підняла питання підвищення соціальних гарантій для ветеранів АТО, чорнобильців та переселенців. Оскільки на Харківщині мешкає велика кількість людей цих категорій, для нас це питання є важливим та чутливим. Будемо його відстоювати. Маємо повну підтримку Президента та Уряду. Також перевірили хід будівництва об'єктів, що будуються за допомогою державних фінансів та гарантій. Будівництво філармонії та електродепо «Олексіївське» йде за графіком. Обіцяємо – робимо!»

comments powered by HyperComments