Харкiв

21:21
Переселенці із зони АТО, які бігли від війни в Харків, за проживання в модульних будиночках платять за місяць 102 гривні 30 копійок з людини.
21:14
Прокуратура Харківської області відкрила кримінальне провадження за статтею "перевищення службових повноважень" за фактом інциденту в Пісочині між міліцією і журналістами "Громадського ТБ".
21:01
Два наступні місяці харків'яни і жителі області вимушені будуть по кілька годин на добу обходитися без електрики.
12:03
Це сталося на посту ДАІ в районі селища Пісочин. Міліціонери побили кореспондента громадського телебачення, звати його Реуцький Костянтин. Він їхав із зони АТО до Києва. Про це повідав сайт телеканалу.
11:37
29 січня харків’яни зібралася біля каменю, встановленого в честь проголошення суверенітету України, щоб вшанувати пам'ять героїв Крут.
11:24
28 січня в приміщенні Харківського антикризового центру відбулася зустріч зі швейцарськими спеціалістами, які навчали харківських волонтерів та педагогів програмі ненасильницького спілкування.
10:45
Чотирьох директорів підприємств Харкова звинуватили в ухиленні від мобілізації. Про це повідав Дмитро Малицький, воєнком регіону.
23:05
27 січня в приміщенні Харківського антикризового центру відбулася прес-конференція за участі громадського активіста Сергія Грицаєнка, який нещодавно виграв судову справу у ректора зооветеринарної академії Валерія Головка.
16:19
Відповідний графік вже є на сайті компанії «Харківобленерго».
12:55
СБУ затримала 24-річну харків'янку, коли вона фотографувала місця дислокації української військової техніки для подальшої передачі інформації терористам.