Кримiнал

14:25
Сьогодні близько 10 ранку в районі каменя пам'яті воїнам УПА в Молодіжному парку розпочався мітинг лівих політичних партій та рухів, що виступають проти визнання бійців УПА наряду з ветеранами Радянської армії учасниками бойових дій під час ВОВ.
16:44
Біля півночі в районі вулиць Блюхера, Гвардійців Широнінцев та пр.Тракторобудівників жителі були розбуджені завиванням міліцейських сирен та ревом двигунів.
15:09
9 жовтня співробітникам швидкої допомоги знадобилася допомога рятувальників. У Фрунзенському районі Харкова на проспекті Маршала Жукова у 5-поверховому будинку жінка 1924 року народження викликала «швидку», але не змогла встати з ліжка та відкрити двері медикам.
14:29
У Краснокутському районі Харківської області, в огороді, при проведенні грабарських робіт місцеві жителі знайшли боєприпаси часів Великої Вітчизняної війни.
11:30
Через витік газу в трубопроводі на вул. Хабарова перекрито трубопровід, що живить газом Харківську теплоелектроцентраль.
17:03
8 жовтня в районі Залютино у Харкові сталася дорожньо-транспортна пригода. За інформацією очевидців, легкова Мазда урізалася у вантажівку КАМАЗ.
15:01
У вівторок о 17:05 у МНС надійшло повідомлення про те, що у річку Лопань упала жінка. Рятувальники, яки прибули на місце, з'ясували, що постраждала перебуває в стані алкогольного сп'яніння.
14:43
У вівторок при проведенні земельних робіт – розрівнюванні ґрунту – співробітниками ЗАТ «Харпластмас» на вул.Залютинській,4 було виявлено підозрілі металеві предмети.
17:55
Як повідомили в ЦСЗ ГУ МВС України в Харківській області, співробітники правоохоронних органів оглянули всі приміщення Управління Південної залізниці (26 тис. кв. м), бомба не знайдена.
12:44
Як стало відомо «Варті», з будинку Управління ПЗ у цей момент евакуюються співробітники у зв'язку з анонімним дзвінком про мінування.