Кримiнал

17:45
Сім осіб постраждали в ДТП недалеко від Жихаря під Харковом, повідомляє агентство МедіаПорт.
15:24
Як повідомили «Справжній Варті» спостерігачі, близько 13:20 в районі будинку Політпросвіти, де зараз розташована Харківська філія Української Академії Держуправління при президенті (пр.Московський, 75), у небо валив густий чорний дим.
16:25
В офіс Укрсиббанку, розташованого на вулиці Володимирській у Києві, серед білого дня увірвався чоловік. Загрожуючи предметом, схожим на пістолет, він заволодів сумою, за попередньою інформацією, що становить близько 80 тисяч гривень.
15:55
В опублікованих минулого тижня матеріалах парламентської ТСК з розслідування порушень законодавства України та прав людини Юрієм Луценком є ряд прикладів, коли міністр МВС незаконно використовував службовий авіатранспорт в особистих цілях. Однак є факти, що не потрапили до звіту комісії, які стосуються безпосередньо Харкова.
17:05
На Красношкільній набережній у ніч із суботи на неділю невідомими знищено 11 туй, ще кілька дерев ушкоджено, повідомив «Справжній Варті» директор Департаменту комунального господарства Віктор Кітанін.
13:13
25 жовтня о 14:20 невстановлений автомобіль, що рухався вулицею Весніна з боку вул.Матюшенко, при лівому повороті на вул.Пушкінську (убік вул.Петровского), здійснив наїзд на пішохода.
16:04
Як стало відомо, у вівторок за підозрою в одержанні хабара було затримано чиновника ДП «Харківський метрополітен».
15:20
У суботу на вулиці Гвардійців Широнінцев о 13:30 навпроти будинку 41 ВАЗ-2106 скоїв наїзд на дитину семи років, яка без супроводу батьків перебігала проїжджу частину.
16:36
За четвер піротехніки МНС знищили 197 боєприпасів часів Великої Вітчизняної війни. 170 з них було виявлено на одній присадибній ділянці.
15:21
У Харківській області затримано міліціонера, який намагався реалізувати партію марихуани, таблеток «екстазі» та амфетаміну.