Кримiнал

15:18
Близько 5-ої години ранку у вівторок у Боровій Харківській області було обстріляно автомобіль керівника фракції Партії регіонів у районній раді Євгенія Жука.
17:40
З початку року в Харкові та області втонуло 110 осіб. Це практично у двічі менше, ніж торік (213 осіб), заявив сьогодні начальник ГУ ХОДА з питань надзвичайних ситуацій Володимир Росоха.
15:13
Як сказав сьогодні начальник ГУ ХОГА з питань надзвичайних ситуацій Володимир Росоха, посилаючись на заяву першого віце-прем'єр-міністра України Олександра Турчинова, артилерійських снарядів на території 61 арсеналу в м. Лозовій більше не буде.
16:05
У лісовому масиві біля села Миронівка Ізюмського району Харківської області місцеві жителі знайшли 26 артилерійських снарядів часів Великої Вітчизняної війни.
12:21
Одним з питань порядку денного пленарного засідання Верховної Ради в четвер є звіт комісії з розслідування причин смерті 19-річного підлітка в Краматорську.
16:37
Сьогодні Дзержинський суд закрив виробництво у справі мера Харкова Михайла Добкіна, таке рішення виніс суддя Дзержинського району Сергій Лазюк.
13:46
Районний Дзержинський суд Харкова закрив справу щодо адміністративного порушення секретаря Харківської міської ради Геннадія Кернеса. Відповідне рішення виніс сьогодні суддя Сергій Лазюк. Він ухвалив зупинити виробництво у справі та визнати Г. Кернеса невинним в адміністративному порушенні.
16:54
Командир та інженер військової частини А0829 під Лозовою відпущені під підписку про невиїзд. Військових затримали 1 вересня за рішенням військової прокуратури, що розслідує кримінальну справу щодо халатного відношення до військової служби.
15:45
18 вересня співробітники МНС у Харківській області знешкодили 4 одиниці боєприпасів часів Великої Вітчизняної війни. Всі небезпечні знахідки були помічені місцевими жителями при проведенні орних робіт.
11:37
Увечері 18 вересня зайнялася квартира на другому поверсі 9-поверхового житлового будинку на вулиці Академіка Павлова, 146-а. Горіли домашні речі, у квартирі утворилося сильне задимлення.