Кримiнал

17:01
У п'ятницю ввечері в одному з кафе міста між співробітником УБОЗ і прокурором міста Євгеном Поповичем (на фото) виник конфлікт, що закінчився стріляниною.
16:17
Співробітники ДАІ Харківської області за минулий уїк-енд зупинили 98 водіїв, які перебували у нетверезому стані.
15:50
За минулу добу дорожньо-транспортних випадків із потерпілими на дорогах у межах міста Харкова не було, повідомили «Справжній Варті» у міському Управлінні Державтоінспекції.
13:00
Прокуратурою Харківської області порушена кримінальна справа за фактом хуліганських дій футбольних уболівальників команд Прем'єр-ліги «Металіст» (Харків) і «Ворскла» (Полтава).
16:08
Конвертаційний центр із оборотом понад мільярд гривень виявили харківські податківці, повідомив начальник головного управління податкової міліції ДПАУ Олександр Мухін.
16:45
Міністр праці та соціальної політики Людмила Денисова подала у Печерський суд Києва позов проти Служби безпеки України та в.о. глави СБУ Валентина Наливайченка.
16:46
Відповідно до п'ятничного зведення ДАІ м.Харкова, протягом доби на дорогах Харкова в результаті ДТП ніхто не одержував ушкоджень і травм.
17:18
Уранці в четвер у Харкові перекрили провулок Воробйова, де знімався один з епізодів фільму «Дау» за мотивами життя та наукової діяльності великого харківського фізика Лева Ландау. Міліція не пропускала городян на територію провулка.
12:07
Кілька народних депутатів від БЮТ проникли на поверх, де знаходиться система «Рада» та влаштували бійку з представниками Партії регіонів, які також зайшли у це приміщення.
13:51
За інформацією міського Управління ДАІ, за минулі вихідні у Харкові сталася невелика кількість ДТП, у неділю в межах міста офіційно зафіксоване лише одна подія, у якій серйозно постраждала людина.