Кримiнал

13:27
За вказівкою міністра внутрішніх справ Юрія Луценка в Криму протягом декількох днів проводитимуться антикризові навчання особового складу Кримського главку міліції.
14:25
Починають підтверджуватися чутки, що ходили раніше, про знахідку спецслужбами на місці трагедії в Євпаторії великої суми грошей в іноземній валюті і складу ювелірних виробів.
12:23
Продюсерська компанія «Арт-мюзік», яка є одним з організаторів Національного відбіркового туру конкурсу «Євробачення-2009» звинуватила Національну телекомпанію України в серйозних порушеннях регламенту і умов проведення конкурсу.
11:35
Донецький адвокат Володимир Оленцевич через суд намагається довести, що Президент України роздає нагороди і присуджує державні звання з порушенням чинного законодавства.
17:32
Новий голова Союзу кінематографістів (СК) РФ Марлен Хуциєв і його прихильники обвинувачують колишнього главу СК Микиту Михалкова у фінансових шахрайствах і підлозі.
12:26
Вчора, 15 лютого, в 14:35 співробітниками Харківської міліції затримано особливо небезпечного злочинця Сергій Михайличенко.
18:42
Ті, хто закуповував туберкулін для дітей, відповідатимуть перед законом! Ніякі гроші «не йдуть в порівняння зі здоров'ям дітей».
14:32
Уночі 4 лютого Харківський прикордонний загін затримав правопорушника з 4.5 мільйона доларів.
11:46
На 85-му році життя помер видатний український письменник, корифей вітчизняної літератури Павло Загребельний.
11:34
Завершена службова перевірка за фактами застосування тортур в Орджоникідзевському райвідділі міліції Харкова, повідомив керівник ГУ МВС України в Харківській області Віктор Развадовський в ефірі каналу «ОТБ».