Кримiнал

14:29
Співробітники міліції 9 квітня затримали 27-річного жителя Сумської області за підозрою в розбитті 4 стекол в админздании Секретаріату президента.
10:27
У Керченській протоці, в 20 км. від берега, знаходиться судно «Берікс» з вантажем зіпсованого м'яса. Ветеринарна служба вирішила не пускати корабель до порта Керчі.
17:37
Вчора в центрі української столиці біля вулиці Хрещатик був побитий кореспондент російського інформаційного агентства «Новий Регіон» Тарас Бурнос.
14:32
В столичних парках і інших місцях відпочинку можна побачити незвичайних фізкультурників, що завмирають в позах по-турецьки. Поряд плакати з написами – «Школа Фалунь Дафа» («Фалуньгун»).
09:26
Вночі 4 квітня чоловік 1985 р.р. на легковому «Мерседесі», повертаючи з Білгородського шосе на вул.Деревянко, врізався у ВАЗ-2105, зніс загородження і звалився в підземний перехід.
17:23
З аптек і лікувальних установ Росії вилучають препарат «Мілдронат» виробництва талліннської фірми «Сотeкс». Українські фармацевти стверджують: поки нарікань від пацієнтів не було.
13:27
В Росії здійснюються масові акти вандалізму проти пам'ятників і портретів батька Жовтневої революції Володимира Леніна.
18:27
Рідний син співачки Валерії затіяв в школі велику бійку, внаслідок чого один з старших учнів отримав серйозну травму.
12:37
Особи чотирьох людей, які вночі 1 квітня в селі Юрченково Вовчанського району вбили фермера Миколу Белецького, встановлені.
13:21
Харківський інститут «Міськбудпроект» 1 квітня піддався рейдерской атаці.