Кримiнал

14:27
Вбивство активіста громадського об'єднання «Сич» Максима Чайки в Одесі було самообороною.
17:28
Керівник Харківської міської організації Партії регіонів Михайло Добкин вже обговорив ситуацію з стріляниною по даішниках обласного депутата-регіонала з головою ХОО ПР Дмитром Шенцевим.
10:33
Група людей в чорних куртках, озброєні палицями, увірвалася на територію пансіонату «Зоря», який належить московському НДІ Приборобудування.
11:14
Музикант відомої російської групи «Любе» Анатолій Кулешов загинув 20 квітня в ДТП на сході Москви.
12:28
Як виявилось, літня новенька гума має великий попит не тільки у автоаматолюбителів, але і у крадіїв – на ринку пари не сильно стертих покришок коштує 300 гривень.
15:36
Справа про отруєння 18 вихованців кримського зоопарку «Казка» взято під особливий контроль Генпрокуратури. На місце події прибула перша леді країни.
15:28
У Калузькій області міліціонери розслідують пограбування з курйозним фіналом. Жертва скрутила злочинця і перетворила його в свого секс-раба на три дні. Тепер і гвалтівниці, і грабіжнику загрожує в'язниця.
18:22
У Херсонській області в Цюрупинському лісництві горить ліс. Пожежа вже знищила більше 10 гектарів. Передбачається, що причиною пожежі міг стати підпал.
14:29
Син сумно звісного маньяка Андрія Чикатило Юрій Одначев затриманий за нанесення ножових поранень в місті Першотравневому.
10:14
Неонацисти мають намір влаштувати 5 травня всеросійський погром. Згідно поширюваним на їх сайтах закликам, на цей день намічені не тільки вбивства іноземців, але і підпали будівель МВС Росії, ФСБ, держустанов, офісів «Єдиної Росії».