Кримiнал

10:43
На площі перед Фінляндським вокзалом в Санкт-Петербурзі висадили в повітря пам'ятник Володимиру Леніну.
14:37
У Боснії жінці вдалося пережити озброєну атаку зятя на її будинок, в ході якої він використовував ручну протитанкову ракетну установку і кулемет.
11:39
Україна завдяки зусиллям окремих співробітників СБУ і МВС перетворюється на справжню божевільню. Повістки, що отримуються громадянами, примушують засумніватися в адекватності працівників цих служб.
17:28
Генпрокуратура України готова провести ексгумацію тіла колишнього лідера партії «Народний Рух України» В'ячеслава Чорновола.
12:31
Печерський районний суд міста Києва відмовив в задоволенні позову громадянам України, що звернулися до суду, щоб спростувати інформацію щодо їх участі у військовому грузинсько-осетинському конфлікті.
11:31
Чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBC Віталій Клічко підозрюється в контрабанді. Після прильоту з Києва у Франкфурт-на-Майні він був затриманий співробітниками митниці.
10:36
Викрадену дівчину злочинець тримав в лігві, яке обладнав в теплотрасі на території покинутої птахофабрики.
17:28
Володимир Пономарь, виконуючий обов'язки тимчасового адміністратора банку «Київ», перед смертю зумів з'ясувати, куди зникли гроші вкладників банку. І навіть встиг дещо розповісти самим вкладникам.
16:29
У 12:43 В МНС поступило повідомлення про пожежу на території Харківського велозаводу.
09:29
У Находці стався вибух в двоповерховій аптеці. Частина будівлі отримала пошкодження.