Донбас

07:46
Зловмисницю звинувачують в посяганні на територіальну цілісність і недоторканість України.
09:09
Російські спецслужби продовжують "прибирати" неугодних сепаратистів на окупованих територіях Донбасу. Зараз в зоні ризику знаходяться секретар так званої "Ради безпеки ДНР", екс-командир батальйону "Схід" Олександр Ходаковський і ватажок горлівських бойовиків Ігор Безлер.
21:36
Сьогодні в Маріуполі пройшло народне віче, під час якого присутні вшанували пам’ять героїв Небесної Сотні.
10:33
Як повідомив спікер Міністерства внутрішніх справ Артем Шевченко, з такою ініціативою виступили голова Нацполіції Хатія Деканоідзе, начальник донецького обласного главку Нацполіції В'ячеслав Аброськин і його луганський колега Юрій Покиньборода.
14:25
Кількість спостерігачів ОБСЄ в Донецькій та Луганській областях збільшиться до 800 осіб.
13:08
Київ і далі наполягатиме на присутності миротворчої місії Організації Об'єднаних Націй на території, яка тимчасово окупована незаконними озброєними формуваннями.
18:56
Найближчими днями армія «ДНР» за підтримки Росії може перейти у великомасштабний наступ уздовж усієї лінії розмежування. 20 лютого почнеться «справжня війна». Про це заявив один з ідеологів і творців "ДНР" Ігор Стрєлков .
10:36
Бойовики не перестають завдавати обстрілів по українських позиціях. В хід йде стрілецька зброя, гранатомети та міномети.
17:49
Йдеться про операцію «Нічне місто». За ніч копи затримали 49 людей, які порушили комендантську годину.
11:39
Представники місії ОБСЄ повідомили про пре те, що режим припинення вогню був порушений в низці населених пунктів.