Донбас

12:32
Були виявлені факти розтрати державних грошей, які мають йти на відновлення інфраструктури Донбасу.
08:00
У Маріуполі 24 грудня було оголошене Днем пам’яті жертв минулорічних обстрілів з боку бойовиків, у результаті яких загинуло чимало мирних мешканців.
07:00
З початку минулої доби було зафіксовано одинадцять випадків збройних провокацій з боку бойовиків.
14:52
На території окупованого Донбасу міцно утвердилася взаємна недовіра між російським військовим керівництвом та місцевим польовим командуванням.
12:16
Ситуація в зоні АТО знову напружена. Всупереч всім домовленостям проросійські бойовики знову вдаються до збройних провокацій.
11:15
Червоним хрестом був побудований десяток будинків для мешканців Слов’янська, чиї помешкання зазнали руйнувань у результаті бойових дій.
16:10
Лідер бойовиків "ДНР" визнав, що його "республіці" так і не вдалося добитися якого-небудь визнання на світовій арені. Зокрема, паспорти "ДНР" не визнаються практично ніде, навіть в Російській Федерації. Їх визнає тільки така ж ефемерна "республіка" як Південна Осетія. Про це Захарченко повідомив в інтерв'ю сепаратистським ЗМІ.
13:28
Сили АТО відбили атаку терористів, які за допомогою кулеметів і АГС-17 хотіли впритул підійти до позицій українських вояків.
15:04
Уранці 20 січня на більше ніж 130 автозаправках «ЛНР» є в наявності дизельне паливо та бензин марки АІ-92.
13:58
Аби не поліція, то на Донеччині б відбувся теракт. Про це повідомили у прес-службі ГУ НПУ області.