Донбас

15:32
Військовослужбовці ЗСУ поблизу Попасної затримали авто, яке рухалося по сірій зоні в тому районі, де проводилося розмінування та відновлення ЛЕП.
13:54
Ситуація в зоні проведення АТО залишається неспокійною. За минулу добу бойовики здійснили 84 обстріли в сторону українських військових.
17:23
У штабі АТО повідомили, що, починаючи з десятої ранку до теперішнього часу, в секторі «Маріуполь» нарахували шість артобстрілів.
18:29
Четверо отримало поранення, ще один вояка загинув на місці. Мова йде про інцидент на Донеччині, там під час патрулювання 5-ро солдатів натрапили на розтяжку, яка вибухнула.
11:50
У Донецькій області СБУ була виявлена розтрата державних коштів під час закупівлі вугілля для шкіл, що знаходяться в зоні АТО.
11:10
Продовжується порушення умов перемир’я з боку бойовиків. Вони знову ведуть вогонь по українським позиціям.
13:41
Минула доба на Сході України ледь не забрала життя двох українських вояків. Про це розповів Андрій Лисенко, речник адміністрації президента України з питань АТО.
13:16
Поблизу Мар’їнки Донецької області, де учора увечері, 26 січня, зав'язався тригодинний бій між бойовиками і нашими військами, було поранено троє військових.
13:16
Поліцейські спільно із співробітниками СБУ зупинили в селищі Новотроїцьке два вантажні автомобілі, які в об'їзд блокпоста намагалися проїхати у бік Донецька. Водії перевозили близько 6 тонн продуктів харчування.
20:32
Бойовики не перестають вдаватися до провокацій зі застосуванням зброї на Донецькому напрямку.