Мистецтво

18:35
13 серпня в галереї сучасного мистецтва «Костюринський провулок» відбулося відкриття благодійної виставки «Єдина родина – єдина країна».
19:06
3 серпня в галереї сучасного мистецтва стартувала виставка Наталії Владимирової під назвою «Моя країна».
23:55
23 липня в харківській Спілці письменників пройшов вечір пам’яті українського письменника Олеся Гончара.
14:53
2 липня в приміщенні харківської Спілки письменників пройшла презентація книги Валерія Макеєва «Сто днів полону, або позивний 911».
15:26
20 і 21 червня Харків занурився в атмосферу музики. Вона звучала скрізь: на площі Свободи і в Молодіжному парку, біля ХНАТОБа і на показі «Кіно просто неба». Ні погода, ні насичена програма вихідних не завадили проведенню в Харкові Міжнародного дня музики. Повідомляє сайт "Восточний дозор".
15:46
У місті в галереї «Мистецтво Слобожанщини» покажуть фото жінок, які беруть участь в озброєних конфліктах.
12:54
13 червня в незалежному культурному центрі «Indie» пройшло відкриття фотовиставки «Чечня-Харків. Перехрестя двох світів».
22:37
10 червня в галереї «Мистецтво Слобожанщини» пройшла зустріч з однією з організаторів підсумкової виставки переможців V ювілейних Дельфійських ігор Слобожанщини «Надія. Молодість. Талант».
12:49
В галереї «Мистецтво Слобожанщини» триває підсумкова виставка дитячих художніх робіт за результатами V ювілейних Дельфійских ігор «Надія. Молодість. Талант».
15:46
7 травня в галереї «Мистецтво Слобожанщини» стартувала п’ята ювілейна виставка студентів і викладачів Харківського художнього училища «Дарую майстерність».