Кримiнал

13:07
40 людей загинули через зіткнення автобуса з локомотивом у Дніпропетровській області.
07:43
8 жовтня поточного року поблизу загальноосвітньої школи №8 Харкова стався замах на вбивство. Ідеться про бійку між українськими хлопцями Денисом Безбородовим та Євгеном Чоломбитьком і школярами, що є громадянами Соціалістичної Республіки В‘єтнам.
16:23
На жаль, призначене засідання Палати у кримінальних справах Апеляційного суду Черкаської області, на якій мало розглядатися питання про зміну запобіжної міри, не відбулося. Володимир Якович Сапа, хворий на бронхіальну астму, продовжує каратися в СІЗО.
16:52
Працівники столичної міліції ліквідували в Києві підпільну нарколабораторію, в якій виготовляли великі партії амфетаміну.
17:10
У Києві на кінцевій зупинці одного зі столичних маршрутів житель Вінницької області намагався викрасти маршрутку.
16:25
4 жовтня о 01.15 в районі села Селезнівка, на кордоні Луганської та Донецької областей, сталося ДТП, в якому загинули 6 і постраждали 13 людей.
14:14
Розслідування причин зникнення головного редактора газети «Новий стиль» Василя Климентьєва зупинилося на 8-9 версіях. Серед них є також припущення, що журналіста викрало НЛО.
13:55
У Головному управлінні МНС у Києві повідомили про подробиці інциденту в Національній бібліотеці АН України імені Вернадського в Києві.
17:07
У смт Ворохта Івано-Франківської області перекладина від футбольних воріт вбила семикласника.
15:47
Служба безпеки України викрила протиправну діяльність двох посадовців Кам'янець-Подільської мерії – міського голови та керуючого справами виконкому міської ради.