Донбас

12:58
У місті Шахтарськ, Донецької області, в мікрорайоні № 7 при запуску котельної установки стався вибух газу в котлі. В результаті вибуху постраждав машиніст котельної установки та пошкоджено котел.
13:55
У Перевальську Луганської області невідомі напали на автобус благодійної організації одного з кандидатів у депутати Верховної Ради,
17:17
Міська влада порадилися з підприємцями з питання реконструкції історичного центру в Луганську. В ході наради Луганський міський голова Сергій Кравченко звернувся до директорів приватних підприємств, керівникам курують структур і історикам з проханням розробити єдиний план реконструкції вулиць старого центру.
21:06
Головний редактор обласного телеканалу ЛОТ і депутат Луганської обласної ради від Партії регіонів Леодард Свідовсков закликав у телеефірі запровадити кримінальну відповідальність за вихід з православ'я.
13:54
Депутат Сватівського міської ради Луганської області, член фракції Партії регіонів Іван Синько в середу знайдений мертвим у дворі свого приватного будинку в Сватове.
12:09
Донецька обласна організація Партії регіонів повідомляє про трагічну загибель голови Ясинуватської районної організації ПР Івана Коссе.
17:14
Східноукраїнський центр громадських ініціатив (м. Луганськ) запрошує команди шкіл сільської місцевості та малих промислових міст Луганської, Донецької та Харківської областей до участі в дводенному тренінгу «Організація кампаній громадського представництва задля збереження шкіл у власних громадах».
21:44
Стимули, розташовані поруч, мають тенденцію сприйматися разом. Стимули, схожі за розміром, обрисами, кольором або формою, мають тенденцію сприйматися теж разом. Ці два судження – чи не головні принципи ґештальтпсихології, і вони точно описують ставлення багатьох українців до східних і південних областей країни, які часто устами журналістів і політологів об'єднуються поняттям «Південно-Східна Україна». Але бути разом не означає бути однаковими.
15:44
6 вересня близько 20:00 члени політичних партій, що входять до Об'єднаної опозиції та громадяни, які проживають на території виборчого округу № 61 (Амвросіївка, Старобешеве, Докучаєвськ, Сніжне) розпочали безстрокову акцію протесту біля будівлі, в якій розташовується місцева окружна виборча комісія (ОВК)
19:40
У Донецьку в центрі уваги перед виборами перебувають мітинги та конфлікти всередині партійних осередків. Тим часом в області у розпалі свої пристрасті, на які центральні ЗМІ звертають мало уваги. Так сталося і з конфліктом навколо трансляції «Капрі ТВ» в місті Курахове.