Донбас

14:00
Донецька обласна організація ВГО «Комітет виборців України» відмовилась брати участь у формуванні нової Громадської ради при Донецькій облдержадміністрації. Про це організація повідомила у своїй офіційній заяві напередодні установчих зборів нової Громадської ради, призначених на 25 січня.
10:55
Восени 2013 року в Україні відбудеться 43-й Міжнародний Конгрес бджолярів Апімондії, в якому планують взяти участь представники понад 100 країн світу. Частина заходів Конгресу відбудеться в Луганську, наприклад, конференція за участю Президента Міжнародної Федерації Бджільницьких Асоціацій Апімондія Жиль Ратія.
15:27
Апеляційний суд Донецької області сьогодні, 21 січня, скасував вирок Ворошиловського районного суду і відправив на повторний розгляд справу координатора громадської організації «Громадянська сила» Костянтина Лаврова, який звинувачувався у вимаганні у корпорації «МАКО» 7 тис. доларів і був засуджений на 5 років позбавлення свободи.
00:35
У минулу п'ятницю активісти громадського руху «СтопХам» провели чергову акцію по виявленню водіїв, що паркуються у заборонених місцях.
14:45
27 грудня захисники загальноосвітньої школи № 90, що в Кіровському районі Донецька, скликають громадські слухання. На розгляд виносять питання передачі міською владою одного з корпусів школи Кіровському районному судові.
22:29
Автори ініціативи вважають, що створення таких осередків дуже потрібне в містах Південної та Східної України. Хто ж відвідуватиме щотижневі засідання донецького українського клубу?
23:34
20 грудня в Донецькій обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Крупської урочисто відкриється літературний музей Василя Стуса.
11:36
Студенти, випускники та їх роботодавці будуть відслідковувати якість навчання в ЛНУ. Відповідну систему моніторингу планують запровадити до квітня 2013 року. Таке рішення ухвалив ректорат Луганського національного університету імені Тараса Шевченка.
14:47
Невідомий в Дебальцеві Донецької області скоїв наїзд на дівчину, після чого, не надавши допомоги, вивіз її в несвідомому стані і викинув в лісопосадці.
14:31
У ніч на понеділок у 15 хвилин на першу ночі оператору 102 надійшло повідомлення від адміністратора нічного клубу, розташованого в центрі Маріуполя, про те, що в приміщенні закладу прозвучали хлопки, схожі на постріли.