Донбас

13:10
15 червня близько 22:00 з будинку по вул. Шумана, 25, що в Кіровському районі Донецька пішов і досі не повернувся Греков Володимир Андрійович, 1988 року народження.
18:53
Учора в Луганську відбулася прес-конференція з нагоди майбутнього приїзду до міста Святішого Патріарха Філарета, Предстоятеля Української Православної Церкви Київського Патріархату (УПЦ КП). Прес-конференцію проводив представник Української Православної Церкви Київського Патріархату архієпископ Мефодій.
20:51
У ніч з 6 на 7 липня в Донецьку відбувся фестиваль «Друга зміна. Ніч індустріальної культури». Він проводиться вже другий рік поспіль. Донеччанам пропонували вночі відвідати заводи, музеї, галереї та інші культурні та індустріальні майданчики міста.
00:01
На Луганщині майже 90 % сільського населення – україномовні, проте в самому Луганську все поступово русифікується, до того ж з порушенням норм мовного закону Ківалова-Колесніченка. Згідно з законодавством, регіональна мова має функціонувати поряд із державною, проте у найсхіднішій області України на це не зважають: пріоритет надають російській, а державну українську поступово витісняють зі всіх сфер.
13:55
Вчора близько 14:30 на даху 3-го вагона приміського електропоїзда, що слідував з Маріуполя до Ясинуватої, був виявлений смертельно травмований громадянин.
13:01
В одному з сіл Луганської області впав балкон житлового будинку. В результаті постраждало три людини.
12:16
2 червня в місті Алчевськ Луганської області відбулись позачергові вибори міського голови - попередній мер Володимир Чуб достроково склав повноваження через обрання його народним депутатом. Виборці Алчевська вчора встановили один з рекордів неявки: з 85,374 тисяч громадян, внесених до списків, голосувати з'явились 19,072 тисяч (аж 22,34 % городян все ж таки вирішили обрати собі міську владу).
18:14
На нарадах у Луганській обласній державній адміністрації керівникам бюджетних організацій пропонували позитивно позиціонувати президента Януковича і звертати увагу на людей, які відверто виявляють антипатію до влади.
00:01
З нагоди Дня Європи в Україні (який офіційно у нас у третю суботу травня, тобто, цього року був 18 травня) у Донецьку заплановано низку заходів, до участі в яких запрошені школярів та студентів, мешканців Донецька та гостей міста. У четвер 23 травня на центральному бульварі Пушкіна будуть організовані публічні “Євродебати” серед донецької молоді, а також інтелектуально-розважальна гра “Євроквест”.
17:24
Укрзалізниця скасовує запроваджені напередодні Євро-2012 рейси швидкісних електричок "Шкода" на маршрутах між Харковом і Донецьком та Дніпропетровськом і Донецьком.