Донбас

17:24
Про це розповів селищний голова селища Сєверний, підпорядкованого міський раді Краснодона Віктор Чучко [у цьому селищі розташований місцевий пункт пропуску "Сєверний — Донецьк" на кордоні з Росією].
17:29
15 листопада 2013 року в Донецьку відбудеться Міжнародна науково-практична конференція «Європейська перспектива України та візова політика країн ЄС: виклики і можливості», організована Донецьким інститутом соціальних досліджень і політичного аналізу за сприяння Європейської програми Міжнародного фонду «Відродження».
12:39
У Луганській області знизилося число школярів, які навчаються українською мовою. Такі дані були отримані за підсумками аналітичного огляду " Становище української мови в Україні в 2013 році", оприлюдненого рухом " Простір свободи". Огляд ґрунтується на даних державної статистики, соціології, а також власних моніторингових дослідженнях, виконаних волонтерами у всіх регіонах України.
22:19
Наприкінці тижня Донецьк відвідав голова політичної партії "Демократичний альянс" Василь Гацько, у нього були заплановані зустрічі з місцевими журналістами. Проте, лідер опозиційної партії стикнувся із погрозами від невідомих.
01:03
Цього тижня на базі притулку Донецького міського благодійного фонду «Піф» відкрили один з кращих в Україні притулків для бездомних собак. На церемонії відкриття були присутні донецький міський голова Олександр Лук'янченко і директор Фонду Ріната Ахметова «Розвиток України» Анатолій Заболотний. З 2011 року в Донецьку реалізується програма «Безпечне місто для людей і тварин» спільно з Фондом Р. Ахметова, яку вважають чудовим зразком приватно-державного партнерства, спрямованого на розв'язання непростої проблеми безпритульних собак.
17:02
Вчора депутати Луганської міськради 30 пунктів порядку денного сесії розглядали під акомпанемент ревіння мегафону та вигуки торговців-протестувальників.
14:32
До донецької міської ради не надходило офіційних пропозицій про перейменування Ленінського району міста на Юзівський. Про це 5 листопада заявив міський голова Донецька Олександр Лук'янченко.
19:25
Сьогодні в центрі Луганська місцева організація " Русское православное собрание" провела хресний хід, присвячене формально духовному єднанню Росії, України та Білорусі. Розпочалась хода з гасел проти вступу України до Європейського союзу. Схоже, що ініціатори цієї прогулянки, як власне і керівництво Євросоюзу, ще не поінформовані, що Україну до нього ніхто наразі й не приймає.
17:12
У Горлівці - місті обласного значення Донеччини з населенням чверть мільйона жителів на пожертви пересічних мусульман буде побудована соборна мечеть. Вже визначено місце, де розташують культову споруду - на вулиці Горького в Центрально-Міському районі.
07:49
Співробітники Управління карного розшуку ГУ МВС України у Луганській області під час перевірки оперативної інформації встановили, що в Луганську та області діє злочинна група, яка збуває наркотичний засіб - «Метадон».