Донбас

18:35
За словами педагогів, їм запропонували написати заяви на відпочинок в грудні за свій рахунок.
14:38
Вчора в Луганську організували Форум депутатів рад усіх рівнів та громадськості Луганської області. Форум зібрав, за словами депутата Луганської облради Родіона Мірошника, понад 3,5 тис. людей. «В форумі взяли участь представники депутатів від селищної ради до обласної ради і депутатів Верховної Ради. Є ряд делегацій з Харківської і Донецької областей», - повідомив Р. Мірошник.
08:08
Донбаські фермери зібрали 1 тонну м'яса і 1,5 тонну овочів для Євромайдану - про це повідомив у стінах Київради керівник секретаріату депутатської фракції ВО "Свобода" у Верховній Раді Сергій Рудик.
13:13
Учасники автопробігу - представники «Батьківщини», «Свободи», Радикальної партії Олега Ляшка збиралися навпроти будівлі Луганської обласної адміністрації, неподалік від пам'ятника Тарасу Шевченку. Автопробіг використав прапори лише України та Євросоюзу. Біля одного автомобіля учасник акції почав розгортати партійний прапор «Свободи», але дуже скоро його згорнув. Таким чином , автопробіг стартував без партійних прапорів.
18:56
За день до погрому на Євромайдані міністерство Захарченка заплатило панамському офшору чергові бюджетні мільйони. 29 листопада Міністерство внутрішніх справ України уклало угоду з донецьким ТОВ «АМІ» на закупівлю послуг впровадження системи електронного документообігу в апараті МВС України та супутнього обладнання. Вартість угоди складає 14,79 млн грн.
00:57
7 грудня об 11:00 на території Донецького фонду «ІЗОЛЯЦІЯ. Платформа культурних ініціатив» відбудеться конференція TEDxDonetsk. Цього разу спікерів з усієї України об’єднає тема руху - motion.
08:47
У Луганську на зустрічі «Віртуальний навчальний заклад: обмін досвідом створення сайту» вчителі презентували нові сайти своїх навчальних закладів. За два місяці школам вдалося створити нові сайти або запровадити значні зміни на діючих. В зустрічі брали участь вчителі семи навчальних закладів з сіл та малих промислових міст Луганської, Донецької та Харківської областей.
14:09
У середу 4 грудня біля пам'ятника Тарасу Шевченку о 18.00 знову почнеться Євромайдан. Про це повідомили активісти Оргкомітету «Євромайдан-Луганськ» на своїх сторінках в соціальних мережах.
13:04
Біля пам'ятника Т. Шевченку відбувся нечисленний, але яскравий і пристрасний мітинг краматорців на підтримку вимог національного Євромайдану. Акція розпочалась стихійно зусиллями невеликої групи небайдужих городян, які закликали перехожих підтримати протести в Києві.
18:42
В Маріуполі на площі біля пам'ятника Леніну відбулась мирна акція протесту проти дій «Беркута» під час кривавого розгону київського Євромайдану .