Донбас

14:29
Сьогодні на Саміті східного партнерства у Вільнюсі Україна провалила підписання Угоди про Асоціацію з ЄС. Про це з місця подій спеціально для Порталу NGO.DONETSK.UA. повідомив Сергій Ткаченко, голова правління Донецької обласної організації ВГО "Комітет виборців України", який перебуває у Вільнюсі на Форумі громадянського суспільства Східного Партнерства від України.
14:25
Ікона "Христос Вседержитель" виставлена в Свято-Володимирському кафедральному соборі за благословенням архієпископа Луганського та Алчевського Митрофана. Все охочі можуть побачити її до 1 грудня.
00:39
У рамках проекту «Безкоштовні курси української мови – Навчи друга розмовляти українською» 27 листопада заслужений працівник культури України Сашко Лірник зустрінеться з мешканцями Луганська.
15:38
Мер Лук'янченко не схвалює рішень деяких органів місцевого самоврядування Західної України про підтримку підписання угоди про асоціацію з Європейським союзом. "Я просто вам нагадаю 2005 рік, коли тільки проходила в Луганській області, ви знаєте в якому місті, без заяв, без нічого, тільки проходила нарада - з'їзд проходив і було заведено скільки кримінальних справ. Тому я не можу коментувати це", - сказав він.
07:18
Вчора в Донецьку на мітинг підтримки євроінтеграції біля пам'ятнику Т. Шевченку зібралося близько 200-250 людей. Учасники мітингу вимагали повернення до переговорного процесу щодо підписання Угоди з ЄС.
00:40
24 листопада о 12 годині у Луганську, як у багатьох інших містах країни, розпочався мітинг на підтримку євроінтеграції. Його організували опозиційні партії, загалом - більше десятка політичних та громадських організацій. Підтримати європейський вибір до пам'ятника Тарасові Шевченку на початок акції прийшли більше сотні людей, згодом учасників було близько 150.
19:43
Донецька міліція вибачилась за своє ставлення до журналіста Порталу неполітичних новин - NGO.donetsk.ua Вікторії Іщенко. Сьогодні Вікторія звернулась до правоохоронців зі спробою написати заяву про провокаційні листівки, а у відповідь почула глузування.
07:58
У Донбасі згадають жертв Голодомору. 23 листопада 2013 року в Донецьку відбудуться заходи вшанування пам'яті жертв штучного голоду, створеного в Україні комуністичною владою.
00:46
Відео знімали і транслювали он-лайн зі звичайної трикімнатної квартири в старому будинку. Організатором порносайту виявився 24-річний приватний підприємець.
17:15
21 листопада суд у Петербурзі випустив під заставу кока судна "Arctic Sunrise" громадянина України Руслана Якушева. Про це повідомили представники власника судна - міжнародної екологічної організації "Greenpeace" в офіційному мікроблозі організації в Twitter.