Донбас

15:51
У пішому марафоні заради притулку для тварин взяли участь хокеїсти Руслан Федотенко, Геннадій Разін, Лукаш Кашпар, Ян Коларж, Петтері Віртанен, Тоумас Кііскінен і Дмитро Кагарлицький, співробітники готелю Park Inn і члени Громадської ради при Донецькій обласній адміністрації. Колоритними учасниками марафону були собачки з притулку " ПІФ" .
20:40
Лисичанський нафтопереробний завод - найбільший в Україні розпочав капітальний ремонт своїх технологічних об’єктів
15:49
Артемівську міжрайонну прокуратуру Донецької області вчора, 25 вересня, штурмували озброєні люди з автоматами. Як повідомляють місцеві сайти з посиланням на очевидців, «люди в бронежилетах і з автоматами вийшли з міліцейського «УАЗика» і спробували проникнути до прокуратури, проте це їм не вдалося».
16:46
Харківський академічний драматичний театр ім. Пушкіна відкрив 80-й ювілейний сезон виставою «Садиба «Пеньки» ще 1 вересня. Але театральна трупа плідно працює над новою постановкою – «Фредерік або бульвар злочинів» Е. Шмітта під керівництвом заслуженого діяча мистецтв України Олексія Кравчука.
13:35
Пожежа виникла на шахті «Артема» ДП «Луганськвугілля (м. Артемівськ), на горизонті 600 м.
14:09
6 серпня о 14.00 в ході ремонту заводу № 1 ПАТ «Концерн Стирол» сталася розгерметизація трубопроводу і викид рідкого аміаку. У результаті аварії загинули шестеро людей, постраждали більше 20 робітників.
08:50
Міжнародний фестиваль народної творчості професійних та аматорських колективів «Криниченька- 2013» відбудеться 17-18 серпня 2013 року в селищі Бірюкове, м. Свердловськ Луганської області.
14:24
Львівські та івано-франківські підприємства, які постачали будматеріали на спорудження нового львівського аеропорту та злітної смуги, звернулись до Президента, Прем'єр-міністра, Верховної Ради України та голови Львівської ОДА з вимогою вплинути на ТОВ «Донецька будівельна компанія», щоб та негайно віддала їм борги. Як ні, то через місяць вони пікетуватимуть аеропорт.
12:08
30 липня в власному кабінеті на отриманні хабара був затриманий начальник Донецького обласного управління Державної інспекції України з безпеки на наземному транспорті (Укртрансінспекції) Ігор Єлісоветській. Правоохоронці ж підозрюють чиновника в неодноразовому отриманні хабарів.
10:18
Мешканка Луганської області Ірина Зіник малює пейзажі та квіти восковою крейдою, замість пензлика воскові «фарби» жінка наносить звичайною праскою. Зараз авторка привезла свої картини до Харкова. Малювати воском (ця техніка називається «енкаустика») Ірина навчилась сама, без спеціальної художньої освіти чи курсів. Виставку воскових картин «Медова ілюзія» можна до 3 серпня побачити у харківській галереї «Мистецтво Слобожанщини» (Держпром, 4-й під., 1-й пов.).