Статті & Iнтерв'ю

09:27
Під час першого учбово-тренувального збору команди «Металіст» в Об'єднаних Арабських Еміратах поряд з нею знаходилися хлопці футбольної школи, які в той же строк проводили свій збір.
13:08
Василь Кисельов вважає, що Арсен Аваков може стати причиною імпічменту Президенту.
13:34
Віктор Янукович про продаж української ГТС, відставку уряду і імпічмент президента.
13:38
«Свого часу винні були губернатори, Президент, зараз – Національний банк і інші банки, а вони – в білому».
16:34
Сьогодні, 19 грудня, «нашоукраїнець» Роман Зварич зареєстрував у Верховній Раді постанову про звільнення Юрія Луценка з поста міністра внутрішніх справ в уряді Тимошенко.
15:22
Голова правління Укрсоцбанку Борис Тімонькин про курс долара і перспективи гривні.
12:30
Ганна Герман в ексклюзивному інтерв'ю «Варті» розповіла про те, що не зрозумів Борис Колісників у Харкові, про зміну керівництва у Харківській обласній організації Партії регіонів, а також про українську новинку щодо проведення виборчих кампаній.
11:52
У суботу, 16 серпня, відбулася XІ конференція Харківської міської організації ПР. На конференції були присутні Василь Джарти, перший заступник голови Політвиконкому партії, заступник голови фракції ПР у Верховній Раді, голова Харківської обласної організації Партії регіонів Васілій Салигин, народні депутати-харків'яни Юлія Ковальова й Дмитро Шенцев.
16:23
ВАТ «Трест Житлобуд-1» є одним з найбільших гравців ринку будівництва Харківського регіону. У радянські часи саме ця організація першою в Україні побудувала 24-поверховий житловий будинок. У Незалежній Україні «Житлобуд-1» став лідером у зведенні церквей, що побудував Різдвяний храм на Павловому полі, церкву Священномученика Св. Олександра на ХТЗ.
01:40
Нову законодавчу ініціативу народного депутата Олександра Фельдмана «Про особливий/спеціальний статус м. Харкова» кинуто на обговорення місцевої громадськості. Потужний галас, вчинений навколо проекту, зовсім не відповідає ані його змісту, ані значенню.