Статті & Iнтерв'ю

15:30
Невже ви не пам'ятаєте, як ополченців підірвали на блокпосту?! - вигукнув наш луганський товариш. - Якийсь укроп-диверсант приніс їм банку меду, а коли хлопці відкрили її, вона вибухнула, і вони загинули!
14:51
Багато хто з вас пам'ятає історію на блокпості в Станиці Луганській, коли «дід-пасічник» приніс українським солдатам банку меду, а коли ті відкрили її, спрацював вибуховий пристрій. В результаті цієї диверсії два бійці загинули, інші отримали поранення.
16:40
Волонтер Олексій Слободянюк розповів про нагальні потреби та проблеми українських військовим, чиїм військовим частинам він на даний момент допомагає.
17:10
Чим ближче до виборів,тим більше видна корупційна складова у торгах. От і зараз комунальники Харкова масово віддають підряди «своїм» - кандидатам у депутати від партії «Відродження», котру веде Кернес у міськраду.
11:17
Городяни переплачують за проїзд у міських маршрутках тому, що чиновники зовсім не зацікавлені в здешевшанні послуг.
12:34
Президентські вибори у Білорусії, які пройшли у минулу неділю, завершилися передбачувано: в п'ятий раз країну очолить її беззмінний лідер, 61-річний Олександр Лукашенко, який біля керма вже більше 20 років.
18:45
Учасник АТО, військовослужбовець Денис Турчин, якого звинувачують в побитті студента, подав касацію.
12:15
Збіднілі навчальні заклади левову частку фінансування отримують не від держави, а від тат та мам учнів. З початком нового навчального року у школах відновлюють список потреб і, затвердив «розцінки» на батьківському зібранні, запускають черговий збір коштів. Деяким харків’янам така «карусель» набридла, і вони, заручившись підтримкою активістів, не злякалися виступити проти системи.
20:40
Харків може стати успішним, а головне - комфортним для життя мегаполісом. Для цього є усі необхідні передумови - освітній і економічний потенціал, а головне – енергія небайдужих харків'ян і їх бажання робити своє місто краще. Саме на підтримку активних городян розраховує Тарас Сітенко - кандидат на пост глави Харкова від «Самопомочі».
12:07
Історія навколо особняка народного депутата України Михайла Добкіна знову порушила тему, пов’язану з землею у лісопарку: хто виділяв ділянки під будинок, чи законні будівлі і яка територія, де ще збереглися дерева.