Статті & Iнтерв'ю

14:47
У квітні президент України Петро Порошенко заявив, що наставляється запровадити плебісцит з нагоди членства України в НАТО, й під цим оглядом наголосив, що українське військо усучаснилося, а тож є відповідним, якщо ми правильно зрозуміли пана Порошенка, до вимог Північноатлантичного альянсу.
19:11
Олег Яцина займає посаду директора Департаменту культури і туризму Харківської ОДА з минулого року. Він розповів «Справжній варті» про свою роботу на даній посаді та окреслив основні аспекти та актуальні проблеми культурного та туристичного життя Харківщини (частина 2).
16:35
Злободенні проблеми у газовій галузі змушують замислитися: чи є газ просто комерційним товаром? Чи це якийсь особливий вид товару, який має продаватись по чітко обумовлених цінах?
23:59
Олег Яцина займає посаду директора Департаменту культури і туризму Харківської ОДА з минулого року. Він розповів «Справжній варті» про свою роботу на даній посаді та окреслив основні аспекти та актуальні проблеми культурного та туристичного життя Харківщини (частина 1).
22:10
Ірина Корольова, кандидатка філософських наук, регулярно допомагає військовим в зоні АТО. За весь час своєї волонтерської діяльності Ірина Корольова допомагала різним військовим частинам.
08:07
Дорогі панове! Внутрішні справи України, хоч як дивно, цікавлять не так самих українців, як людей сторонніх, наділених і не наділених владою. Гадаю, що в цій обставині потрібне розумне, а не зациклене чи зашорене слово. І слово це таке:
09:48
21 квітня, з нагоди 125-річчя від дня народження Миколи Зерова, в київському Музеї літератури відбулася презентація однотомника вибраних творів одного з найяскравіших українських поетів модерної доби, репресованого в 1930-х роках, лідера школи київських неокласиків, який мав викличну сміливість плекати в добу диктатури пролетаріату ідеали чистого мистецтва, припадаючи до життєдайних джерел європейської культури, – всупереч насаджуваним червоними цензорами ідеологічним покручам марксизму-ленінізму.
22:14
Достойні Пане Президенте і Пане Голово,
16:19
Марина Данілова та Марина Гринівська – волонтерки групи «Я допомагаю армії». Живуть та працюють в Слов’янську. Разом зі своїми однодумцями вони активно допомагають українським військовим, забезпечуючи їх найбільш необхідним.
11:37
Як ми вже знаємо, совєтська влада на Україні не терпіла української мови і рік-у-рік вигадувала різні заковики, щоб упослідити її і всякими правдами й неправдами викорінити з неї український дух, заміняючи українську лексику лексикою “старшого брата” (насправді молодшого).