Статті & Iнтерв'ю

19:54
Від 1 січня 2016 року офіційно набула чинності Угода про зону вільної торгівлі між Україною та Європейським Союзом (ЄС). Це, певні експерти, має відобразитися в багатьох сферах життєдіяльності.
09:39
Приводом для розслідування послужила публікація адвоката Тарасенка на сайті Kharkov krizis infocentr про Національну академію п…их наук України (тут — правових наук).
21:19
«Справжня варта» вже писала про кричущі випадки в Харківській міській клінічній лікарні швидкої та невідкладної допомоги ім. проф. О.І.Мєщанінова, більше відомій як 4-та невідкладна. І про те, які скарги можна почути від самих пацієнтів та їх родичів – про лікарську халатність, неможливість дізнатися точний діагноз, грубе порушення професійної етики тощо.
15:33
Про потреби та проблеми чорнобильців, якість державної допомоги та недоліки сучасного законодавства розповів Анатолій Губарєв, голова Харківської міської організації «Союз Чорнобиль».
12:13
Позивний "Кубинець" у складі спецназу ГРУ брав участь у бойових діях в Афганській війні. У 2014 році його призвали у ЗСУ, де упродовж 13 місяців був розвідником 28 Омбр. Офіцер стриманий. Але, коли говорить про війну, часом зривається на крик.
12:27
За словами заступника голови облдержадміністрації Юлії Світличної, з 16 жовтня електронна платформа вже запущена в тестовій версії, а з середини грудня вже почне повноцінно працювати.
13:52
Яка податкова реформа чекає Україну, яким буде її бюджет 2016 року, фахівцям важко відповісти, але вони знають одне, - все йде до закономірного сценарію – важливі для держави документи депутати, як і минулого разу, напевно ухвалять перед Новим роком в авральному режимі і без нормальних обговорень, знову буде кіт у мішку.
23:21
В Харкові з 2012 року діє Чорнобильська історична майстерня. Про мету її створення та основні напрямки діяльності розповів Анатолій Губарєв, голова Харківської міської організації «Союз Чорнобиль».
23:06
Журналіст Володимир Чистилін розповів про свій фільм «Герої не вмирають», який розкриває долі героїв Небесної Сотні Євгена Котляра, Влада Зубенка і Юрія Паращука, а також їх діяльність під час Революції Гідності.
17:13
Харківські зоозахисники наголошують на тому, що в місті продовжуються вбивства безпритульних тварин.