Святослав Караванський

21:53
Польський прем’єр-міністер заявляє, що він ніколи не буде очолювати ”хрестового походу” проти Росії, засвідчуючи тим, що він плутає Росію з каґе-бістською хунтою, яка є ворогом Росії, як і решти світу.
23:24
Здається, ми ще ніколи не були так близько до втілення цих слів у життя, як сьогодні.
00:26
Міністерство закордонних справ Росії опублікувало претензії Росії до державного устрою України.
21:40
Кожна революція мала свій переломний пункт, після якого вона перемагала або зазнавала поразки.
15:43
В Україні нема законности. Замість законности – зухвалість. І запустив її не хто, а Віктор Янукович. Ще не притершись, як слід до нової посади, він зухвало – перед усім світом - заперечив сталінський штучний Голодомор. Зухвало, бо суд і Верховна Рада винесли обґрунтований неспростовними фактами вирок: ШТУЧНИЙ ЗЛОЧИННИЙ ГОЛОДОМОР!
08:13
Десь, не тільки мене здивував ультиматум нікому не відомої Громадської Ради Майдану до проводу опозиції. Якось цей маніфест новітніх перебирайлів чужих здобутків не вписувався в загальну атмосферу майданських подій. Майданців цікавлять вибори, але не так, щоб виставляти ультиматуми один одному. Щось у акції ГРМ мало чужий запах.
12:33
Сьогодні стялося добро і зло у столиці сердешної України. І ця сутичка не випадкова. Її готовано століттями. Російські царі, а тоді Леніни, Троцькі й Сталіни насаджували в Україні «понятія», за якими мають жити українці.
16:48
Спитали цигана: «Що б ти робив, якби був царем?» «Украв би шматок сала і втік»
00:20
Я не політик і тим більше не стратег, але беруся розв'язати питання асоціяції України з ЕС з поміччю психології. Високі европейські політики ніяк не збагнуть, що саме робиться в Україні. При цім вони цілком нехтують психологію державних мужів сучасної України. А психологія ця на 100 % пов'язана із соціяльним походженням української еліти.
19:11
Сьогодні у всіх на устах наступний саміт ЕС у Вільнюсі: чи підпишуть асоціяційну угоду України з ЕС? Існує два шанси: або підпишуть, або не підпишуть. Розгляньмо другий шанс: не підпишуть. На чиїй совісті буде непідписання?