Святослав Караванський

14:06
У цій примовці наш нарід засвідчив, що пік зимових морозів припадає на Водохрещі (19 січня). Після Водохрещів зима тратить свою морозющу силу.
00:43
Звільнений з російського полону українець укоротив собі вік. Причина? Його і ще ряд полонених кастровано. Безпрецедентний акт бузувірства скоєно в московському полоні. Хто несе відповідальність за акт геноциду? Не секрет, що терористичну банду ДНР підтримує своїм військом Шибздик – диктатор РФ. Прем’єр, він же й змінний диктатор Росії, був присутній при передачі полонених українців.
12:53
Думавши над цим питанням, я відкрив офіційний сайт Верховної Ради України. Розділ – Комітети Верховної Ради України. Шукаю Комітет зв’язків з громадськістю (або електоратом). Уявіть собі, такого комітету нема. Виходить, що ВР цікавиться, що думає громадськість чи електорат, один раз на п’ять років, коли ідуть вибори. Після виборів громадськість більше Верховній Раді «без надобности».
12:26
Демократія як суспільний устрій існує більше ніж 2000 років. Попри цей факт, цей устрій є молодий, і через свою молодість не цілком остаточно вироблений. Це стається через винахідливість антидемократичних сил.
10:28
Чеський президент побиває рекорди москвофільства та українофобії. Останнім його одкровенням було побажання Україні фінляндизуватися, замість того, щоб европеїзуватися.
11:04
Коли пресовий голос Путіна – Пєсков - спростував газетну інформацію про передчасний відліт Путіна з Саміту G-20, я вирішив, що Путін поклав не рвати із Заходом і відкритого наступу на Україну не буде, а для «збереження лиця» Путін буде лише підтримувати, як і досі, Донбаських маріонеток.
08:12
Скажу правду: у таборах СССР доводилось нам – в’язням совісти – вдаватися до нецензурної лайки, спілкуючись із тими, хто іншої мови не розуміє. Але на волі цю тюремну рису ніхто з нас не підтримує. А надто, як чуємо прізвисько Путіна. Невже не можна знайти дошкульного прізвиська без тюремної матючні?
12:11
Родичі бійців, задіяних в АТО, цілих шість годин перекривали авторух у місті Львові, вимагаючи ротації військових частин в АТО. Вимога родичів цілком законна: ротація потрібна. Чому?
14:22
Коли Гітлер прийшов до влади 1933 р., уряд СССР спромігся організувати Світовий Антифашистський Конгрес, який відбувся 1934 або 1935 р. Це був удалий пропагандистський хід Москви. На конгресі виступали відомі тоді Андре Жід, Ромен Роллан, Ілля Еренбург і навіть від України Іван Микитенко – пізніше знищений КҐБ. Конгрес з’єднав усі антифашистські сили світу і сприяв перемозі над фашизмом. Конґрес ухвалив резолюцію, яка накреслила дальшу працю антифашистів світу.
12:04
Путин програє свою війну із світом. Чому?