Львів, літо, English: Міжнародний табір "Step by Step 2" для школярів

Понеділок, 5 серпня 2013, 16:46
Міжнародна молодіжна організація «AIESEC у Львові» організовує щорічний освітньо-соціальний проект для дітей шкільного віку «Крок за кроком». Протягом всього літа учні мають змогу відвідувати заняття, які ведуть волонтери-іноземці з таких країн як Мексика, Китай, Туніс, Туреччина, Бразилія та ін. Волонтери – це молодь, яка зможе зацікавити учнів і розказати їм багато цікавого, зруйнувати стереотипи і відкрити новий дивовижний світ.
Львів, літо, English: Міжнародний табір "Step by Step 2" для школярів

Під час занять учні  покращують навички спілкування англійською мовою, розширюють свій кругозір, вивчаючи різноманітні культури світу. Волонтери проводять тренінги на тему лідерства, проблем вибору майбутньої професії, соціальних та екологічних проблем України та світу. Вони представляють культуру і традиції своєї країни. Також у рамках проекту  організоване цікаве дозвілля для дітей у вигляді ігор, пікніків, екскурсій.

.Є також можливість стати  сімєю, яка приймає  одного з волонтерів. У цьому випадку заняття будуть безкоштовні.

Для реєстрації заходьте на сайт  http://lviv.aiesec.ua/   або звертайтесь до керівника проекту  Мар'яни за телефоном  (093) 77 56 758.

______________________

AIESEC - це найбільша та найпотужніша міжнародна, неполітична, некомерційна організація, що розвиває молодь та сприяє вирішенню суспільних проблем, проводить активну діяльність у цьому напрямку впродовж більш ніж 60 років з моменту заснування.

Представлена в 113 країнах світу організація об’єднує 86 тисяч студентів в 2400 університетах та керована молоддю, що цікавиться лідерством, менеджментом та справами світового розвитку.

comments powered by HyperComments