Для керівників ГО Слобожанщини: тренінг «Бренд громадської організації – ціннісний підхід»

Неділя, 10 листопада 2013, 19:59
6-8 грудня в Сумах відбудеться тренінг для представників громадських організацій Сумської та Харківської областей «Бренд громадської організації – ціннісний підхід». Захід відбуватиметься в рамках проекту «Школа громадської активності» за підтримки американської National Endowment for Democracy (NED). Анкети учасників приймаються до 29 листопада 2013 року включно.
Для керівників ГО Слобожанщини: тренінг «Бренд громадської організації – ціннісний підхід»

У рамках тренінгу учасники визначать і сформулюють базові цінності своїх організацій, навчаться використовувати даний інструмент як при побудові стратегічних планів розвитку, так і в повсякденній роботі. Протягом трьох днів представники третього сектору познайомляться з аналітичними інструментами, методиками і технологіями тактичного та операційного рівня. 

У програму тренінгу включені вправи з формування бренду ГО, розробці базового медіа-пакету і основних напрямів комунікацій, як усередині організації, так і зовні. 

Результуючим продуктом є чернетка або нульова ітерація стратегії комунікацій ГО. Цей документ надалі буде базовим інструментом при стратегічному плануванні та управлінні брендом ГО. 

До участі запрошуються керівники та лідери організацій, члени правління або особи, які приймають рішення, а також співробітники ГО безпосередньо відповідальні за комунікації організації. 

До участі запрошуються представники громадських організацій та ініціативних груп Сумської та Харківської областей. 

Для участі в тренінгу необхідно заповнити  анкету та надіслати її на електронну адресу Luchaninova@ukr.net

Організаційні деталі тренінгу будуть повідомлені в індивідуальному порядку, після надсилання учасником заповненої анкети та відбору учасників, який буде здійснюватися організаторами по закінченню терміну подачі анкет. 

Учасникам тренінгу забезпечується харчування та проживання, а також компенсація вартості проїзду за наявності оригіналів квитків та ксерокопій документів (І, ІІ ст. паспорту, прописки та ідентифікаційного коду). 

За більш детальною інформацією можна звернутися за тел.: +38 095-73-12-988, сайт СОКМО .

Тренінг проводиться Сумським обласним комітетом молодіжних організацій за підтримки NED. 

comments powered by HyperComments