Крим. Травень. Неформальне навчання

Вівторок, 30 квітня 2013, 09:40
Центр регіонального розвитку «Топ-Кая» та Мережа «Громадські ініціативи України» оголошують конкурс на участь у навчальному візиті на тему «Знайомство з практиками залучення молоді до соціальної активності та волонтерства через неформальне навчання», який відбудеться з 24 по 27 травня в Криму, м. Сімферополь.
Крим. Травень. Неформальне навчання

До участі запрошуються представники громадських організацій та ініціативних груп з Харківської, Дніпропетровської, Донецької, Запорізької  та Луганської  областей. Впродовж навчального візиту учасники ознайомляться з найкращими практиками залучення молоді до соціальної активності, волонтерства та якісного проведення дозвілля із використанням неформальної освіти. А також зустрінуться з ініціаторами місцевих проектів: Антікафе «Тайм – Аут», «КПД», Language Exchange Club Simferopol, Вікно в Америку, студентська профспілка ТНУ, Вуличний Університет, екологічною ініціативою «Зелений вектор», екологічна ініціатива “Фрімаркет”, волонтерами Європейської волонтерської служби та ін. Всі ці ініціативи використовують неформальний підхід, залучаючи молодь до соціальних ініціатив.

Під час стажування учасники долучаться до заходів щодо святкування Днів Європи в Україні (Європейські ночі в Сімферополі), які відбудуться 24-25 травня.

Також в рамках візиту учасники зможуть дізнатися про досвід подібних ініціатив на рівні міста Бахчисарая.

До участі у навчальному візиті запрошуються представники громадських організацій та волонтери, які працюють з молоддю та зацікавлені у впроваджені неформальної освіти в своїй діяльності. Просимо заповнити заявку-анкету за посиланням.

Термін подання заявок – 12 травня 2013 р.

Участь у навчальному візиту (проїзд, проживання та харчування) повністю покривається за рахунок організаторів. Усі апліканти будуть поінформовані про результатах відбору, до участі будуть відібрані 6 осіб.

Більш детальну інформації можна дізнатися у координатора візиту  Дмитра Притуленко
тел: (050) 7657614; (063) 3203295
e-mail: d.pritulenko@gmail.com
Fb: dmitriy.pritulenko

comments powered by HyperComments