Львів, вересень, Форум. Шанс для молоді, яка хоче писати про книжки та літературу

Неділя, 23 червня 2013, 20:36
У рамках 20-го Міжнародного книжкового «Форуму видавців у Львові» вже вдруге відбудеться проект «Контекст» - своєрідна школа літературної критики та книжкової журналістики. Проект спрямований на активізацію участі в цих галузях молодих людей, його підтримує Фонд Ріната Ахметова «Розвиток України».
Львів, вересень, Форум. Шанс для молоді, яка хоче писати про книжки та літературу

Проект включає дві складові: навчально-дискусійну, під час якої молоді критики і журналісти відвідають унікальні воркшопи від експертів з іноземних країн та візьмуть участь у дискусіях навколо проблематики книжкової журналістики в Україні; і практичну, під час якої кожен учасник представить робочий матеріал, виготовлений власне під час проекту (у текстовому і відео-форматі) – інтерв’ю з одним із гостей фестивалю або аналітичний матеріал про подію чи книжку, представлену на Форумі.

Щоб зголоситись до участі у проекті, потрібно надіслати:

► Заповнену заявку, яку можна скачати через  сторінку  Форуму видавців.
► Опубліковану рецензію чи матеріал, який стосується сучасної української літератури, актуальних перекладів українською мовою, книжкової тематики загалом (слід вказати місце публікації чи посилання на неї).
► Мотиваційний лист (2000-3000 знаків), в якому автор повинен представити власне бачення майбутнього розвитку книжкової журналістики/літературної критики в Україні, а також зазначити особистий вклад в цей розвиток.
► Портретне фото (у форматі JPG, розміром від 1 до 3 Мб).

Умови:
► Повний комплект матеріалів слід надіслати на litfest@bookforum.com.ua з поміткою «КОНТЕКСТ»  до  кінця доби 3 липня  2013 року.
► Вік учасників не повинен перевищувати 30 років.
► Розглядатимуться лише повні комплекти матеріалів.
► Розглядатись будуть матеріали українською мовою або мовою національних меншин з українським перекладом.
► Подача заявки є автоматичним зголошенням до участі у першому етапі проекту, що відбудеться 11-15 вересня у Львові. Організатори забезпечують проїзд та перебування учасників на вказаний період.
► Заявки будуть оцінюватися кваліфікованими фахівцями у царині літератури. Оголошення результатів відбору відбудеться 1 серпня 2013 року.
► Учасників, які успішно пройдуть конкурсний відбір, буде повідомлено електронною поштою.

comments powered by HyperComments