4 травня 2010

17:53
Анонімний дзвінок, в якому повідомлялося про те, що в будинку Міністерства праці, соціального захисту та сім’ї закладена бомба, спричинив евакуацію всього персоналу. Про це повідомили працівники МВС республіки.
17:05
Телеканал NBC повідомляє, що в ніч із понеділка на вівторок спецслужби США затримали в міжнародному аеропорті ім. Джона Кеннеді американця пакистанського походження Шахзада Файсала. Він намагався залишити країну.
22:02
В будинку престарілих на острові Окінава в неділю померла японка Кама Тієн. Вона трішки не дожила до свого 115 дня народження. Японка народилася 10 травня 1895 року і прожила аж в трьох століттях. Рідні ретельно берегли найстарішу мешканку планети від преси і не дозволяли ЗМІ висвітлювати деталі її життя.
14:20
У свій час видатний український громадсько-політичний діяч В'ячеслав Липинський зазначив, що первородним гріхом українців є ідейний хаос в політиці і брак організаційної дисципліни. Усвідомлення природної гріховності людини загалом допомагає людству формувати і підтримувати моральні принципи, життя без яких уже давно б закінчилося на планеті Земля.
14:01
Не підуть українці на новий Майдан від своїх садків вишневих, де їм так приємно лежати у тіні і слухати, як співають ідучи дівчата - та ні, не підуть, з майданами вже покінчено. Не вірять вони вицвілим помаранчевим лідерам, від яких уже нудить. Що стосується вицвілих горе-лідерів, то це правда. А що стосується нових майданів, то усе це абсолютна брехня, яка розповсюджується: а) деморалізованими українцями-"все пропало" 2) провокаторами, завдання яких - цю деморалізацію посіяти.
13:53
На авіабудування - у вісім разів менше, ніж на видобуток копалин, суднобудування - 0 гривень, комп'ютерні продукти - 0 гривень, нанотехнології та альтернативні джерела енергії - 0 гривень 00 копійок. При цьому бюджет просто "кишить" реформами і розвитком.