5 травня 2010

16:27
Група українських і російських туристів виявилася заблокована в Непалі і не можуть повернутися на батьківщину. Про це у своєму блозі на "Українській правді" повідомив Євген Іхельзон.
16:16
У вівторок під час заходу до Миколаєва великий десантний корабель ЧФ РФ "Ямал" перекинув український буксир "Бузький". ЧП сталося на фарватері Дніпро-Бузького лиману. Під час буксирування "Ямал" дав хід, внаслідок чого буксир перекинувся. За попередніми даними, екіпаж після аварії зміг врятуватися.
15:44
Під час відкриття пам’ятника Сталіну померла жінка. За попередніми даними у неї трапився серцевий напад. Ще одна жінка і літній чоловік під час урочистої церемонії знепритомніли. Комуністи провели урочисте відкриття пам'ятника Сталіну під записи його промов. Вшанувати совєтського вождя прийшли 500 людей.
15:11
У місті Фучжоу південній китайській провінції Гуандун чоловік, озброєний ножем, напав на учнів початкової школи, завдав поранення 18 учням і одному викладачеві. Трагедія сталася в середу близько 15:00 за місцевим часом (10:00 за київським часом). Чоловік, якому на вигляд близько 40 років, увійшов в шкільний двір і з не з'ясованих причин почав завдавати поранення дітям.
15:03
У Перу протягом кількох років діяла банда, яка вбивала самотніх людей, витягувала з їхніх тіл жир та продавала його до Європи. Деталі - на відео (без коментарів).
14:38
Міліція Санкт-Петербурга затримала двох молодих людей з неформального руху готів, яких звинувачують у жорстокому вбивстві учениці 11-го класу та канібалізмі. За даними правоохоронців, затримані вже біли раніше судимі. Один з них, Юрій Можнов, працює флористом, інший, Максим Головатських – м'ясником на ринку.
14:29
Серед українських підлітків стає все більш популярною культура готів. Вони заперечують, що готи є прихильниками смерті. Їх улюблене місце – цвинтар. Діти знаходять заспокоєння поміж мертвих, гуляючи серед могильних парканчиків.
14:17
У Пермі троє колишніх зеків ножем та молотком забили чоловіка до смерті, розчленували, та продали шматки м'яса до кіоску з виготовлення шаурми і пиріжків.
14:12
28-річний Михайло Саломатін через особисту неприязнь вбив продавця магазину "Біла", де він сам і працював контролером торгового залу. Вночі 13 липня Саломатін посварився з 25-річною продавщицею магазину. У результаті конфлікту він задушив дівчину і, викравши близько 50 тисяч рублів, що зберігалися на внутрішній полиці торгового прилавка, втік з місця злочину.
14:02
З'ясувалося, що чоловік був сексуальним збоченцем. Він фактично утримував в рабстві двох сестер з Узбекистану, яким було 16 і 20 років. Дівчини не витримали знущань та зарізали ловеласа – на його тілі експерти нарахували 217 ножових поранень.