18 травня 2010

20:34
Те, про що домовлявся Янукович з Медвєдєвим повністю ще не відомо, але за інформацією сайту “Подробности” було підписано вісім угод. Такі домовленості роблять спільною з Росією не лише економічну, а й культурну та освітню сфери.
18:03
Років зо два тому був я свідком суперечки двох харків'ян. Відбувалася вона досить спокійно і толерантно, мабуть це були знайомі. Мова йшла про вшанування пам'яті жертв Голодомору. Сам факт голоду ніхто з них під сумнів не ставив. Навіть з доречністю терміну “геноцид” один з опонентів частково погоджувався. “Але ж справа не у цьому” - наголошував він:”Ну скільки можна жити з головою оберненою у минуле. Скільки років пройшло! Ющенко б ще жертв татаро-монголів згадав. Кого звинувачувати? Наших маргіналів-комуністів? Чи у Росії що — при владі комуністи? Невже у нас в країні повно зайвих грошей, щоб витрачати їх на помпезні меморіали?” “Та я б з тобою погодився” = заперечив йому другий: “Але чому тоді так носяться з Днем Перемоги?
22:11
Сьогодні, 18 травня Харківський осередок ВО “Свобода” намагався пікетувати російське консульство, але тихенько, невеликою кількістю людей, гасла ніби й були, та лунали вони не так гучно, як це має бути. Голова місцевого осередку партії Ігор Швайка намагався якомога більше розказати журналістам про те, яка погана в Україні влада, зовсім забувши про те, що треба продовжувати пікет. Доки він там розмовляв, пікет потроху сходив нанівець, а ось, як розв'язати болюче українське національне питання в Харкові, у нього схоже, чітких пропозицій і програм немає. Стало тихо, всі чекали свого керівника і його наказів.